BDSM Product party

BDSM Productparty

Regelmatig, vooralsnog één keer (op de derde vrijdag) per maand, organiseren we een BDSM product party. Dit doen we gewoon vanuit ons woonadres in Den Haag, wat de party laagdrempelig maakt. Tijdens de party’s is er gelegenheid tijdens een gezellig samenzijn met gelijkgestemden, kennis te maken met diverse BDSM-producten. Je krijgt uitleg over het gebruik, wordt gewezen op de mogelijke risico’s en we geven tips waar je op moet letten.
Je kunt de producten bekijken, het materiaal voelen en bij sommige producten is het zelfs mogelijk deze uit te testen op je (speel)partner.

De party’s zullen specifiek worden afgestemd op de samenstelling van de aanwezigen en daardoor iedere keer van insteek en verloop verschillen. Altijd terugkerende aandachtspunten zijn echter veiligheid en hygiëne.

Verslag van de eerste Feel and Dealparty!

Geen speelavond

Naast het bespreken van diverse producten en de werking hiervan, is er ruimte om met elkaar van gedachte te wisselen en nader kennis te maken met gelijkgestemden. Tijdens de avond is er gelegenheid om sommige producten uit te proberen, we wijzen er echter op dat het géén speelavonden zijn. De party’s hebben een informatief karakter en zijn bedoeld om op een veilige manier kennis te maken met diverse producten.

Praktische informatie

In deze opstartfase zullen de party’s één keer per maand plaats gaan vinden, in een huiselijke setting. Hierdoor is er per party maximaal ruimte voor 15 personen. Je bent alleen welkom, maar natuurlijk ook samen met je partner.

De avonden zijn volledig verzorgd met een hapje, een drankje en je krijgt zelfs korting op verschillende producten. We brengen echter wel een entreeprijs in rekening, die vooraf moet worden voldaan. Koop je één van onze producten, dan brengen we de entreeprijs in mindering!

Entreekosten single 10 euro
Entreekosten koppel 15 euro (per koppel)
Dresscode casual
Aanmelden Vooraf aanmelden is verplicht

De entree kosten dienen vooraf te worden overgemaakt. Dit kan via Paypal, Tikkie of een overschrijving.

Aankoop producten

Tijdens de product party’s is het mogelijk bepaalde producten direct aan te schaffen. Sommigen producten kunnen contant worden afgerekend, of middels een betaling via Paypal of Tikkie. We hebben echter niet alle producten in voorraad bij ons. Andere producten kunnen (met een kortingscode) via de webshop worden besteld en zullen de volgende dag met de post geleverd worden. Betaling voor deze producten worden via de shop geregeld.

Na afloop krijgen de deelnemers een setje gekleurde knijpers mee, waarmee leuke prijzen te winnen zijn!

Wanneer zijn deze avonden

In 2020 hebben we de volgende avonden ingepland:

Vrijdag 18 september 2020 (GECANCELD wegens Corona)
Vrijdag 16 oktober 2020 (GECANCELD wegens Corona)
Vrijdag 21 november 2020 (GECANCELD wegens Corona)

Alle avonden beginnen om 20.00 uur en eindigen (ongeveer) om 23.30 uur.

Aanmelden Product Party

Waar zijn deze avonden

Deze party’s zullen worden gehouden in Den Haag. Bij voldoende belangstelling, kunnen we ook BDSM product party’s geven in de buurt van Groningen. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen.
Na aanmelding en betaling van het entreegeld, krijg je van ons het adres toegestuurd.

Aanmelden BDSM product party

Meld je aan voor één van onze product party’s. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met daarin het adres en betaalmogelijkheden.

Extra informatie

Verslag van de eerste Feel and Dealparty!
Knijpertjes winactie!

Bronvermelding

© Foto: 123rf.com

2 reacties

  • Goedenavond

    Wat bedoel je met dat producten op de bezoekers zijn afgestemd? Kun je wensen opgeven over producten waar je kennis mee wilt maken?

    • Aan het begin van de avond zal worden gevraagd waar de voorkeuren en interesses liggen. Mits mogelijk zal hier rekening worden gehouden en genoemde producten/belevingen besproken worden. Op die manier wordt de avond afgestemd op de aanwezigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *