BDSM Workshop

Ben je zoekende naar jezelf of de weg die je samen met je partner wilt bewandelen. Wil je handvatten, kennis of een nieuwe uitdaging? Zoek je verdieping in de kennismaking met BDSM, wil je grenzen verkennen (mentaal of fysiek), of wil je leren veilig en verantwoordelijk aan de slag te gaan? Dan is deze BDSM workshop perfect geschikt voor jou, vooral omdat deze workshop puur maatwerk is en volledig op jou/jullie wensen, verlangens en nieuwsgierigheid wordt samengesteld. Uiteraard discreet en respectvol. Misschien geeft deze workshop wel een enorme boost en verrijking aan jullie relatie!

Kinky setting

Bij de workshop is verder niemand aanwezig en de inhoud wordt volledig op jullie wensen samengesteld. Vooraf hebben we uitgebreid (telefonisch) contact en breng ik jullie wensen in kaart. Ik ga er vervolgens mee aan de slag om een BDSM workshop samen te stellen, waarvan jullie enorm veel gaan leren. Bij de workshop ligt de nadruk vooral op “work“. Want naast een stukje theorie is het vooral de bedoeling dat jullie zelf aan de slag gaan! Ik zorg voor de veiligheid, de begeleiding en vooral voor heel veel uitdagend materiaal. Alles in een kinky setting!

Zelf aan de slag

Ik leg dingen uit, demonstreer en vervolgens gaan jullie zelf aan de slag. Uiteraard onder mijn wakende oog. Jullie krijgen de ruimte om op een zo veilig mogelijke manier kennis te maken met allerlei producten en spelvormen. Ik laat jullie kennis maken met grenzen, de opbouw van een intense beleving, materialen en spelvormen. Alles op maat naar jullie wensen.

Grenzen

Natuurlijk heb ik ook mijn grenzen. Wat je tijdens de workshops niet van mij kunt verwachten zijn: seksuele handelingen, drugs, Golden shower, vleeshaken, coprolangnie, messen en alles wat bij wet verboden is.

Voor wie bedoeld?

De workshop is voornamelijk bedoeld voor stellen die op een veilige manier met BDSM willen beginnen, of verdieping/verrijking zoeken van hun bestaande BDSM beleving.
Ben je echter single en wil je toch graag een workshop? Dan is dat zeker ook mogelijk. Heb je zelf geen sub of slaaf/slavin? Dan kunnen we kijken of we hiervoor iets kunnen regelen.

Kosten

De prijs voor de gehele workshop (max 2 personen): 350 euro.
Dit bedrag is inclusief gebruik van materiaal, een telefonisch intake gesprek vooraf en een stukje nazorg.

Locatie van de BDSM workshop

De workshops worden gegeven op een centrale plek in Nederland. De locatie is van alle mogelijkheden voorzien.

Aanmelding workshop

Wil je je voor een workshop aanmelden of vrijblijvend informatie hierover ontvangen? Stuur dan een mail naar info@feelanddeal.nl. Ik leg je er graag alles over uit!

Extra informatie

Is BDSM mishandeling?
Review: BDSM in de/jouw praktijk

Bronvermelding

Tekst: Marion
© afbeelding: 123rf.com

Een reactie

  • Olaf Soeterboek

    Goedemiddag,

    Ik zou heel graag willen leren hoe je op een veilige en verantwoorde manier leert vastbinden en knopen leggen. Ik zou deze workshop graag met mijn vriendin willen volgen. Dus ik heb een partner.

    Met vriendelijke groet,

    Olaf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *