Review – Body Extensions Strap-on

Review – Body Extensions Strap-on

Op zoek naar een fijne strap-on? Dan kan ik je deze aanraden! Deze strap-on is zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt. En je hoeft er ook geen maat 38 voor te hebben! Door de elastische band is hij ook prima geschikt voor de vollere vrouw (of man).

Het gebruik van een strap-on

Specificaties strap-on

Naam: Body Extensions Strap-on – Be aroused
Prijs: 169,95 euro
Merk: Body Extensions
Materiaal: silicone
Stroomvoorziening: Oplaadbaar en batterij
Diameter: 4,45 cm
EAN: 0782421070373

Ook geschikt voor de vollere vrouwen

Op gebied van strap-ons is heel wat keuze. Als je echter geen maat 38 hebt, is de keuze vaak wat beperkter. Niet alle harnassen passen om je kont en op een teleurstellingen zit je natuurlijk niet te wachten. Logisch. Mijn oog viel uiteindelijk op deze strap-on van Body Extensions. Op het eerste oog leek dit mij een mooie strap-on en er stond bij dat het harnas van een rekbare stof was gemaakt. Hopelijk ook rekbaar genoeg voor mijn heupen.

Discrete doos

Het pakket wordt al snel bezorgd in een discrete doos. Gelukkig maar, want op het moment van bezorging was ik net even boodschappen doen, zodat de doos bij de buren was bezorgd. Dat is gelukkig geen enkel probleem, want aan de buitenkant van de doos zie je totaal niet waar het vandaan komt. Eenmaal thuis maak ik direct de doos open, want ik ben natuurlijk enorm nieuwsgierig.

De strap-on wordt geleverd in een kartonnen doos. En in deze kartonnen doos zie ik de volgende onderdelen:

siliconen harnas
elastische band
oplaadsnoer
holle siliconen dildo
afstandsbediening

De batterijen die je nodig hebt voor de afstandsbediening zijn niet meegeleverd. Het harnas kun je opladen met het meegeleverde USB snoertje.

Netjes verzorgd

Het pakket ziet er goed verzorgd en netjes uit. De gebruikte materialen zijn mooi en stevig. De siliconen dildo voelt zacht, en in de rekbare stof zit genoeg elastiek dat hij ook om mijn heupen past. Het zit zelfs nog lekker ook! Alles lijkt prima te passen en het ziet er ook nog eens fantastisch uit. Fijn.

Vibreren

Het harnas heeft een vibrerende mogelijkheid. Daarvoor is de bijgeleverde afstandsbediening. De afstandsbediening geeft de dominant de mogelijkheid er zelf over te beschikken. Het harnas kent maar liefst 10 vibratiestanden, zodat er vast een standje bij zit, waar jullie blij van gaan worden. Of meerderen die je afwisselend gebruikt. Ik vond het in ieder geval een prettige bijkomstigheid. Zowel tijdens het geven, als bij het ontvangen.

Voor vrouwen én mannen

De holle dildo kan gebruikt worden door vrouwen aan vrouwen/mannen, maar juist omdat hij hol is, kan hij ook prima gebruikt worden door mannen aan vrouwen/mannen. Dat maakt de set bijzonder veelzijdig. Allerlei spelvormen zijn mogelijk. Zelf ben ik van de cuckold, dus ik vind het een prachtige toy om mijn partner te laten dragen en mij ermee te laten verwennen. Zo kan hij mij penetreren, zonder daar zelf plezier van te hebben. Ik hou ervan.

Het harnas laat zich vlot in elkaar zetten en makkelijk aandoen. Bovendien ziet het geheel er ook nog eens heel fraai uit! Niks gehannes vooraf, maar juist lekker snel genieten. Zorg wel voor een flinke fles glijmiddel, want spelen met een strap-on betekent vooral smeren, smeren, smeren! En ga je anaal? Zorg dan voor een goede voorbereiding, want je stopt er natuurlijk niet zomaar gelijk een dildo erin. De ander een beetje voorbereiden (lees: oprekken), is wel zo prettig.

Review – Body Extensions Strap-on

Tevreden

Ik heb inmiddels heel wat strap-ons in mijn handen gehad en in huis gehaald. Nooit ben ik écht tevreden geweest, tot nu toe. Ik geef toe dat deze set behoorlijk aan de prijs is, maar je krijgt er dan ook veel voor terug. De set ziet er prachtig uit en is op meerdere manieren te gebruiken. Na afloop kun je de dildo eenvoudig (maar goed) reinigen. Gebruik hiervoor een goede toycleander, zodat hij weer klaar is voor een volgend spannend en intiem moment.

Let erop dat je hem op de juiste manier gebruikt. Dat wil zeggen dat als je de strap-on anaal hebt gebruikt, je hem niet – zonder tussentijdse reiniging – weer vaginaal kunt gebruiken. Je kunt dit eventueel voorkomen door condooms te gebruiken. Het enige nadeel daarvan is, dat je dan de heerlijke zachte siliconen niet kunt voelen en dat is juist zo fijn…

Conclusie

De Body Extensions Strap-on – Be aroused is een mooie, intense, holle strap-on, die op meerdere manieren te gebruiken is. De strap-on is fraai uitgevoerd van mooie materialen en door zijn elastische band, is hij ook voor de wat vollere vrouw prima geschikt. Ik vond hem zelf (maat 44/46) erg prettig zitten, maar ook mijn partner kon hem prima hebben.

Extra informatie

Het gebruik van een strap-on
Het belang van een goede hygiëne
Lees ook onze andere reviews!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *