De eerste Feel And Deal productparty

Eerste productparty Feel and Deal

De eerste Feel and Deal party is een feit! De aanmeldingen waren de afgelopen weken zoetjes aan binnengedruppeld en het zag er naar uit dat er een mooie groep zou komen. Helaas waren er op het laatste moment toch nog wat afzeggingen – wegens ziekte – waardoor de groep uiteindelijk wat kleiner uitviel. Op zich voor een eerste keer helemaal niet zo erg, want op deze manier was het heel intiem en overzichtelijk.

Eerste keer

Zo’n eerste keer is het toch altijd even kijken hoe iets wordt ontvangen, maar ook hoe zo’n avond verloopt, of de producten enthousiast worden ontvangen, of het gesprek wil vlotten en of iedereen zich vertrouwd genoeg voelt zichzelf te zijn. Dat is uiteindelijk de bedoeling van zo’n avond, tussen gelijkgestemden jezelf kunnen zijn en in een ongedwongen sfeer over BDSM praten en geïnspireerd raken door leuke, spannende of (nog) vreemde producten.

Producten die je wellicht wel eens in een kinky webshop hebt gezien, maar die je nu gewoon kunt vasthouden en van dichtbij kunt zien hoe iets aanvoelt of groot het is. Uit ervaring weten we dat formaten soms verraderlijk kunnen zijn bij een bestelling online. Dat producten veel groter of juist veel kleiner kunnen uitvallen. Want je ziet zoiets pas echt, als je het in je handen houdt.

De party

Op 21 februari was het dan zover, voor ons net zo spannend als voor de gasten, want niemand kende elkaar en voor ons was deze samenstelling en opzet dus net zo goed nieuw. Je kunt vooraf allerlei ideeën hebben, je weet pas of iets echt werkt, als je ermee aan de slag gaat.
Na een warme kop koffie of thee, begon de avond met een voorstelronde. Deze voelde gelijk al heel vertrouwd. De aanwezigen hadden geen van allen veel ervaring buiten de deur en ondanks dat het de eerste keer was voor de “coming out” naar anderen, was de sfeer veilig genoeg om de ervaring met elkaar te delen en werd er met veel respect op elkaar gereageerd. Mooi te horen hoe verschillend iedereen zijn rol binnen de BDSM beleefd en hoe ieders weg hier naar toe is geweest. Dat er geen één blauwdruk van BDSM bestaat, maar juist oneindig veel, werd hiermee nog eens onderstreept.

Producten

Na de uitgebreide voorstelronde liet Marion enkele producten zien, met de bijbehorende uitleg of toelichting. Iedereen mocht het product voelen, uitproberen en vragen over stellen en/of ervaringen delen. Van alles kwam voorbij, zoals bijvoorbeeld allerlei soorten zwepen en slagmateriaal, maar ook buttplugs, tepelklemmen, voorbinddildo’s en CBT producten.

Naast vragen over de producten was er ook ruimte om vragen te stellen over de mogelijkheden van workshops, party’s en speelfeesten. De avond verliep warm, respectvol, gezellig en met een grote lach. Het was zelfs zo gezellig dat de tijd was omgevlogen en voor we het wisten al 00.30 uur bleek te zijn! Niemand had in de gaten gehad dat we zoveel tijd waren uitgelopen.

Voor iedereen weer naar huis vertrok, kreeg iedereen een kortingskaart mee die gebruikt kan worden in onze webshop en een kaartje met gekleurde knijpers waar leuke prijzen mee te winnen zijn.

Wij kijken terug op een geslaagde avond! Zien we jullie ook de volgende keer?  Onze eerstvolgende party is op vrijdag 20 maart. Je kunt je hiervoor nog opgeven!

Aanmelden BDSM product party

Meld je aan voor één van onze product party’s. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met daarin het adres en betaalmogelijkheden.

Extra informatie

Feel and Deal party, wat is het?
Knijpertjes winactie!
Is BDSM mishandeling?

Bronvermelding

Tekst: Karin
Fotografie: Marion

Eerste productparty Feel and Deal

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *