Onze missie

MIssie Feel and Deal

In onze maatschappij is het redelijk geaccepteerd als je homo, lesbisch, biseksueel of transgender bent. Als je echter van de BDSM bent, kijken mensen nog steeds een beetje verbaasd, want is dat niet heel gek? Het is daarom niet zo vreemd dat veel mensen hun voorkeur verzwijgen, zelfs voor hun partner, met al de eenzaamheid en het verdriet wat daarbij komt kijken.

Anders is alleen anders

Maar zelfs als er binnen de relatie wel ruimte is voor BDSM, kan je nog steeds tegen bepaalde dingen aanlopen. Want jullie kinky lifestyle kan nog steeds door anderen als een probleem worden gezien en zelfs – in hun ogen – “behandeld moeten worden”, alsof het een ziekte is. Maar zoals er geen medicatie bestaat voor “homofilie”, is die er natuurlijk ook niet voor BDSM. En dat is ook helemaal niet nodig. Misschien is je voorkeur anders dan die van je buurman, maar anders is slechts anders. Niet beter of slechter. We hoeven niet allemaal hetzelfde te zijn.

Intens, liefdevol en bevrijdend

Feel and Deal wil zich graag inzetten om de maatschappelijke acceptatie van BDSM te vergroten. We willen laten zien dat er niks geks is aan BDSM. Integendeel. BDSM kan heel intens zijn, liefdevol en bevrijdend. We hopen dat door meer openheid en het verstrekken van informatie, mensen niet langer een deel van zichzelf verborgen hoeven te houden. Voor de omgeving, partner of zelfs voor zichzelf.

Want alleen als we er open over kunnen zijn, kunnen we schroom en angst vervangen door liefde en acceptatie. En alleen als we niet stiekem hoeven te doen, kunnen we praten over veiligheid en risico’s.

Jouw hulp

Ook jij kunt onze missie steunen. Dit kan bijvoorbeeld door een (financiele) donatie te doen, waarmee wij verder kunnen gaan in onze activiteiten, maar je kunt ons ook steunen door je BDSM-toys te bestellen in onze shop of producten aan te schaffen tijdens onze BDSM-party’s.
Uiteraard kun je ons ook benaderen voor het geven van lezingen en informatiebijeenkomsten.

Heb je geen budget maar wil je ons toch graag steunen? Geen probleem! Volg ons op onze social media kanalen, want ook dan steun je ons in onze missie! Alleen met elkaar kunnen we de acceptatie van BDSM vergroten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *