Review – Gevoerde handboeien

Review Gevoerde handboeien

Goede polsboeien horen bij de standaard BDSM uitrusting. Met het omdoen van de polsboeien, beginnen zo’n beetje de meeste BDSM belevingen. De toon is gezet, zeg maar. Maar boeien hebben zeker niet alleen een mentale functie, ze kunnen ook een bijdrage leveren aan de veiligheid. Daarom zijn polsboeien van goede kwaliteit belangrijk. Maar ja, wat zijn nou goede polsboeien? En mag het gelijktijdig ook een streling voor het oog zijn? Graag!

Specificaties Gevoerde handboeien

Naam:Gevoerde handboeien
Prijs:159,95 euro
Merk:Strict Leather
Materiaal:Leer
Omtrek:van 14 tot 22,9 cm en breedte van 6,4 cm
EAN:0848518002143
Review gevoerde boeien

De verpakking

Okay, laten we over de verpakking maar niet teveel woorden vuil maken. Deze lederen polsboeien worden namelijk geleverd in een doorschijnend plastic zakje. Jammer, maar het is niet anders. Blijkbaar gaat alle aandacht van Strict Leather naar de kwaliteit van de boeien en daar is natuurlijk ook wat voor te zeggen. Want met de kwaliteit van de boeien, is helemaal niks mis! En dan ook écht niks mis.

Zoektocht naar goede boeien

Er zijn heel, heeeeeel, heeeeeeeeeeel veel soorten boeien te koop. Fluffie boeien, metalen boeien, boeien van touw, PU-leater boeien en lederen boeien. Nou ja, je kunt natuurlijk ook gewoon een ti-rap gebruiken als je niks voor handen hebt, maar dat ziet er minder fraai uit en kan behoorlijk in de polsen snijden (wat niet de bedoeling is). Maar tussen die tsunamie aan boeien, zie ik doorgaans maar zelden goede en/of fraaie polsboeien zitten. Mooie, stevige polsboeien zijn moeilijk te vinden, of ik ben te kritisch. Dat kan natuurlijk ook.

Deze gevoerde lederen handboeien van Strict Leather zijn echter precies wat ik in polsboeien wil terug vinden. Ze zien er fraai uit, zijn stevig, veilig in gebruik en comfortable om te dragen. Je kunt er een slotje bij gebruiken zodat je sub ze niet zelf kan afkrijgen. Van dit soort boeien word ik dus blij. En had ik al gezegd dat ze er ook nog eens rete stoer uit zien?

Review gevoerde boeien

Het belang van goeie boeien

Als je graag de diepte in wil gaan met je sub en langs grenzen wil lopen, moeten boeien stevig zijn (en fijn zitten). Soms is het niet wenselijk dat een sub zich weet los te wrikken, omdat dit gevaarlijke situaties kunt opleveren. Voor zichzelf of voor de dominant. Stevige boeien zijn in dat geval ook in zijn belang, al schreeuwt zijn hele lichaam misschien van niet.
Boeien moeten ook comfortabel dragen, niet knellen en niet scherp zijn. De boeien moeten immers geen bloedbanen afknellen of andere verwondingen maken. Ze moeten ook goed op maat te maken zijn, dus voldoende gaatjes hebben om ook bij jouw sub goed te zitten. Het is daarom belangrijk dat de riempjes van de boeien, voldoende gaatjes hebben.

Conclusie

Ik heb een lange tijd gezocht naar polsboeien die ik names Feel and Deal zou willen adviseren en uiteindelijk ben ik bij deze polsboeien aangekomen. Dit zijn boeien waar ik blij van kan worden. Ze zijn zeker niet goedkoop maar zien er niet alleen heel stoer uit, ze zijn ook nog eens heel stevig, mooi uitgevoerd en duurzaam. Polsboeien waar je echt jarenlang plezier van gaat hebben. Een investering dat zich op de lange termijn gaat terug verdienen. Koop liever één keer goede boeien en laat de rest van de reut in de winkel liggen.

Misschien een financieel pittige aanschaf, maar deze boeien horen absoluut thuis in een basis BDSM set. Een product wat zo vaak gebruikt gaat worden, mag best een tikkeltje prijzig zijn.

Extra informatie

Lees ook onze andere reviews!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion

Review Gevoerde handboeien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *