Review – Mystim Tension Love E-Stim Tens Unit

Review – Mystim Tension Love E-Stim Tens Unit

Als iemand aan mij vraagt wat ik een goede elektro unit vind, zeg ik steevast: “Het maakt me niet uit wat je gebruikt, als het maar een Mystim is”. Ik vind de units van Mystim veruit het meest prettig werken. Ze zijn handig, mooi afgewerkt, volledig en eenvoudig in het gebruik. Een kind kan de was doen. En ja, dat is een persoonlijke mening, maar ik heb inmiddels heel wat verschillende units in handen gehad – van uiteenlopende merken – maar ik kom altijd weer terug bij de Mystim.

Elektroplay, elektroseks: Spelen met elektriciteit, kan het kwaad?

Specificaties Mystim Tension Love E-Stim Tens Unit

Naam: Mystim Tension Love E-Stim Tens Unit
Prijs: 139,95 euro
Merk: Mystim
Stroomvoorziening: batterij (1x 9- Volt batterij, meegeleverd)
Aantal elektrostanden: 7
EAN: 4260152460008
Mystim Tension Love E-Stim Tens Unit

De verpakking

De mystim unit wordt in een handige zwarte bewaarkoffer geleverd. Op dit manier kun je de unit veilig opbergen, maar hem – bijvoorbeeld – ook makkelijk meenemen naar spannende feestjes. In het koffertje is genoeg ruimte voor wat extra accessoires, zodat je alle electro-toys overzichtelijk bij elkaar kunt houden.
Deze uitvoering is overigens een basisset, dus verwacht niet gelijk allerlei toeters en bellen erbij. De toys kun je er los bij kopen; er is van alles te koop wat je op deze unit kunt aansluiten. Denk aan handschoenen, buttplugs, dilators, dildo’s, electrodes, et cetera.

De inhoud van deze set:
De digitale Mystim bedieningsunit
De opbergkoffer
4 zelfklevende electrodes
2 kabeltjes voor zelfklevende electrodes
1 batterij 9V
Handleiding in Engels Duits en Frans

Je kunt dus gelijk aan de slag met deze set!

Mystim Tension Love E-Stim Tens Unit

De eerste keer

De eerste aan de slag met elektro is natuurlijk best heel spannend. Heb je je vooraf goed ingelezen? Want je mag dit apparaat niet gebruiken op mensen met hartklachten en/of een pacemaker of met hartritmestoornissen. Ook mag je hem niet gebruiken als je zwanger bent. Plaats geen elektroden op oogleden of op plekken waar de huid beschadigd is. Het beste kun je de elektrische prikkels vooral ónder de gordel gebruiken en liever niet erboven. In het bovenste gedeelte zit je namelijk vlakbij het hart. Elektrische prikkels doen iets met je spieren, en je hart is ook een spier. Je wilt niet dat deze uit het ritme raakt of andere enge dingen gaat doen. Beneden de gordel loopt je een stuk minder risico en laten we eerlijk zijn, daar is genoeg leuks te beleven!

Als je begint, zorg ervoor dat je eerst de elektroden (of andere leuke speeltjes) goed op het lichaam hebt bevestigd. Pas als je zeker weet dat alles goed zit, zet je de unit aan. Draai hiermee niet ineens die knop wijd open, want dan zit je sub echt tegen het plafond aan en wil hij (terecht) nooit meer met elektro seks aan de slag. Met stroom ga je heel voorzichtig en rustig te werk. Je hebt geen haast en je bouwt de intensiteit steeds een klein beetje op. Je houdt hierbij de ander goed in de gaten en let op alle signalen van het lichaam. Als je inmiddels door hebt wat de unit bij de ander doet, kun je een beetje spelen met de intensiteit. Beetje terug draaien, klein beetje harder, als je maar altijd tussen de grenzen van de ander blijft. Je mag er best een beetje tegenaan zitten en soms een klein beetje overheen, maar draai alsjeblieft niet die knop ineens vol open.

Uitbreiding

Ik schreef het zojuist al, voor deze unit zijn enorm veel speeltjes te bestellen om de set uit te breiden naar jullie wensen. Er zijn extra sets met zelfklevende elektrodes te koop, maar ook allerlei andere leuke speeltjes zoals buttplugs, dilators, prostaat vibrators, rodeo snoertjes voor om de pik, penisplug, kuisheidskooi, tepelklemmen, anaalketting, penissleeve en nog veel meer. Je kunt het dus helemaal naar jullie wensen verder uitbreiden. Met de bijgeleverde kabeltjes kun je de toys aansluiten op deze set.

Conclusie

Zoals ik deze review al begon, ik ben sinds mijn eerste kennismaking met Mystim, super enthousiast. Dit is een van de weinige sets die ik vertrouw op mijn sub. Mijn sub vindt eigenlijk stroom heel eng, maar door de units van Mystim heeft hij er vertrouwen in gekregen en kan hij er nu ook echt van genieten. Stroom blijft altijd spannend, maar als je weet dat het veilig gaat, is het een gezonde spanning. De werking van de unit is duidelijk en als je langzaam alles opbouwt, dan kun je veel plezier beleven aan elektro stimulatie. Een groot pluspunt is natuurlijk dat de set veel verder kan worden uitgebreid, zo wordt de elektro beleving steeds leuker, intenser en veelzijdiger. Dat maakt deze set een prachtige basisset!

Extra informatie

Lees ook onze andere reviews!
Elektroplay, elektroseks: Spelen met elektriciteit, kan het kwaad?
Arcana electro vibe wand van Zeus

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion

Review – Zeus Arcana Electro Vibe Wand

2 reacties

 • Ik vraag mij af..
  is dit nou een EMS unit, een TENS unit, of een echte PLAY unit?

  ik wil deze gaan kopen maar zie bijvoorbeeld ook het merk E-stim Systems die beweren dat EMS en TENS niet goed zijn voor deze doeleinden

  voor mij is het nieuw en ik wil meteen een goed iets hebben
  zo te lezen bevalt deze unit dus wel,, maar wat is het nou eigenlijk?

  Groet L

  • Ik gebruik zelf de unit van Mystim al een behoorlijke tijd en ben er erg enthousiast over. Ik heb zelf twee uitvoeringen, waaronder deze en ben echt tevreden over de units. Als je twijfelt, kun je altijd naar een productavond komen en de unit zelf uitproberen. In september hopen we weer een Feel&Deal productparty te geven. Aanmelding voor de avond is wel verplicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *