Review – Strobe automatische masturbator

Strobe automatische masturbator

Ben jij er ook zo dol op om het je sub of slavin zo lastig mogelijk te maken? Heerlijk toch om ze te zien kronkelen van de pijn of onvermogen. Maar eerlijk is eerlijk, soms verdienen ze ook een beetje genot, uiteraard wel graag op een manier dat je er zelf je handen niet aan hoeft vuil te maken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een masturbator. Hij zijn genot, en jij krijgt geen vermoeide armen.
Maar ja, voor welke masturbator ga je dan kiezen? Een goede vraag, want niet alle masturbators doen wat je wilt. Ik besloot deze masturbator van Lovebotz uit te proberen.

Specificaties automatische Masturbator

Naam: Strobe automatische masturbator
Prijs: 259,00 euro
Merk: Lovebotz
Materiaal: TPE, ABS
Diameter: 3,50 cm (max) – 1.50 cm (min)
Interne lengte: 10 cm
EAN: 0848518018915
Review Strobe automatische masturbator

Oplaadbaar

Een van de voordelen van deze masturbator zie ik gelijk als ik de doos open maak. Hij is namelijk oplaadbaar, het oplaadsnoertje wordt er uiteraard bijgeleverd. Het snoertje kan in alle USB-stekkers. Niks geen gedoe dus met snoeren (die altijd te kort zijn) of batterijen (die altijd leeg zijn en nooit voorhanden zijn als je ze nodig hebt). In dit geval is het gewoon een kwestie van regelmatig het snoertje inpluggen en aan het stopcontact leggen. Binnen no time is hij klaar voor gebruik!

Fraai design

Het tweede wat opvalt is het fraaie design, of eerlijk gezegd was dat al direct opgevallen. De masturbator is mat zwart en heeft een lichtgevende display. Deze combinatie zorgt ervoor dat de masturbator een mooie, luxueuze en discrete look heeft. Ook voelt hij (aan de buitenkant) zijde zacht aan. De binnenkant van het product is gemaakt van stevig, rekbaar rubber. Extra leuk zijn de gekleurde lichtjes, wat vooral in het donker een sensationeel effect geeft!

Review Strobe automatische masturbator

Goed uit elkaar te halen

Het derde pluspunt aan deze masturbator vind ik het gemak waarmee hij uit elkaar te halen is en dus schoon te maken is. Want gebruiken is leuk en lekker, maar voor je hem een andere keer opnieuw wilt gaan gebruiken (of voor meerdere personen wil gaan gebruiken) is het wel de bedoeling dat hij goed gereinigd kan worden. En dat kan deze en ook nog eens erg eenvoudig. Ik heb ook wel eens een masturbator in mijn handen gehad, die ik met geen mogelijkheid uit elkaar kreeg en toen het mij eenmaal lukte, was hij ook gelijk kapot. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.
Dat is dus bij deze masturbator niet het geval. Deze laat ik juist heel eenvoudig uit elkaar halen. Fijn!

Het gebruik

Last but not least, hoe is hij in het gebruik? Want daar gaat het tenslotte om. Want alleen met een mooie look en handige demontage kom je er natuurlijk niet. De masturbator heeft zes verschillende standen en dat is erg prettig. Hierdoor kun je het spel lekker opbouwen naar “standje hoogtepunt”. Niet iedereen houdt van hetzelfde en ook de afwisseling kan extra opwindend zijn. Ook heeft het apparaat drie verschillende snelheids opties. Alles is dus goed in te stellen via de duidelijke tiptoetsen.

De binnenkant maakt roterende en op en neer gaande bewegingen waardoor de penis als het ware wordt gemasseerd! Doordat het middenstuk doorzichtig is, kun je van buiten de pik blijven zien.

Review Strobe automatische masturbator

Hoe gebruik je hem?

Eigenlijk is de gebruiksaanwijzing heel eenvoudig. Vooraf zorg je ervoor dat hij goed is opgeladen en als dat het geval is, smeer je de pik in met een glijmiddel. Daarna draai je de schroefdop van de masturbator, laat de pik tussen het zachte rubber glijden en zet hem aan. Speel een beetje met de standen en snelheden om tot een heerlijk hoogtepunt te komen! Als hij dat tenminste mag. Misschien vind je het veel te leuker om hem er alleen maar mee te plagen en op te winden en mag hij juist helemaal niet tot een orgasme komen! Geen probleem, want dan haal je hem er gewoon weer tijdig van af. Of je straft hem als het toch mis gaat… Jij hebt het heft in handen!

Geen Dominante dame in de buurt en geen kuisheid beperking? Dan kun je met deze masturbator natuurlijk ook prima zelf spelen. In dat geval is het een prachtige (en ongetwijfeld welkome) afwisseling van de rechter- of linkerhand.

Vergeet na afloop niet om de masturbator goed te reinigen. Ook als er geen zaadlozing heeft plaatsgevonden is het belangrijk om hem weer schoon op te bergen.

Extra informatie

Lees ook onze andere reviews!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion

Review Strobe automatische masturbator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *