Review – Zeus Arcana Electro Vibe Wand

Review – Zeus Arcana Electro Vibe Wand

De electro vibe wand combineert de intensiteit van een normale Magic wand met de sensatie van stroomprikkels. Beiden liefhebberijen komen samen in één genotsstaaf. Dat maakt deze “wand” een heel bijzondere wand, maar voor sommige misschien ook een tikkeltje enge wand. Want die stroom prikkels, zijn die niet gevaarlijk? Nee, gevaarlijk is deze staaf niet. Wel heel spannend!

Elektroplay, elektroseks: Spelen met elektriciteit, kan het kwaad?

Specificaties Zeus Arcana Electro Vibe Wand

Naam: Zeus Arcana Electro Vibe Wand
Prijs: 179,95 euro
Merk: Zeus
Materiaal: ABS
Lengte: 33 cm
Stroomvoorziening: Aan het lichtnet (snoer)
Interne lengte: 10 cm
Diameter: 6,1 cm
EAN: 0848518010957
Zeus Arcana Electro Vibe Wand

De verpakking

De verpakking stelt niet zo heel veel voor en de doos waarin hij wordt geleverd is eigenlijk na de eerste keer al niet meer bruikbaar (gescheurd). Wat ik jammer vind is dat er verder geen opbergzak wordt meegeleverd. Persoonlijk vind ik het fijn om dit soort producten stofvrij en hygiënisch te bewaren. Ik heb er uiteindelijk zelf een fluwelen zak omheen gedaan. Dit is immers een prachtig product en mooie producten verdienen een zorgvuldige behandeling.

Aan de stroom

Het eerste wat mij aan deze Electro vibe wand opvalt is zijn prachtige uiterlijk. Zijn zwarte looks maken deze wand behoorlijk sexy. Bij deze prachtige zwarte genotsstaaf vergeleken, is de standaard witte magic wand, maar vreselijk saai. Zelf heb ik zo’n witte wand naast het bed liggen en eerlijk is eerlijk, hij doet z’n werk fantastisch, maar sexy kan ik hem natuurlijk niet noemen. Eerder functioneel.

Het tweede wat mij opvalt aan deze wand is de stekker. Dat kun je als een nadeel zien, maar zo ervaar ik het niet. Natuurlijk heb je een stopcontact in de buurt nodig om hem te gebruiken, maar gelukkig zit er een lang snoer aan en kun je desnoods ook nog een verlengsnoer gebruiken. Het gebruik van een stopcontact heeft echter een groot voordeel, namelijk de kracht en het eeuwigdurende karakter! Vibrators met oplaadbare batterijen, of normale batterijen zijn doorgaans nooit zo krachtig als apparaten die rechtstreeks met stroom werken. Aangezien deze wand niet alleen trilt (diepte trillingen) maar ook nog eens stroom prikkels afgeeft, heeft hij ultieme power nodig. En die krijgt hij dus uit het stopcontact. En niks halverwege stoppen omdat de power op is. Zo lang jij je energierekeningen betaalt, zo lang kun jij genieten van deze staaf!

Zeus Arcana Electro Vibe Wand

Stimulerende stroomprikkels

Als je al gek bent op de intensiteit van stroom, dan is dit natuurlijk een ultieme combinatie. Diepte trillingen, zoals je die van een magic wand mag verwachten, in combinatie met stroomprikkels. Ik zeg er duidelijk bij dat deze combinatie kàn, maar het hoeft niet! Je kunt er ook voor kiezen om de stroomprikkels niet aan te zetten. Jij (of je dominant) bepaalt dat gewoon zelf, want beide sensaties zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Beiden sensaties zijn perfect te doseren met vijf verschillende standen. Perfect voor een heerlijke opbouw in intensiteit. Nog geen sensatie genoeg?Dan heeft de wand ook nog een boost knop aan de zijkant, voor extra intensiteit!

Spannend

De extra toevoeging van stroomprikkels aan deze magic wand is vooral een spannende. Vooral voor diegene die nog niet zoveel ervaring hebben met electro stimulatie, hoe heftig is dit dan! Als je zelf de wand gebruikt, heb je het nog enigszins in de hand, maar wat als je dominant deze in zijn of haar handen houdt. Hoe heftig is dat! Niet wetende of er gebruik gemaakt gaat worden van “dit extraatje”. Alleen die vraag zorgt al voor verhoging van de opwinding.

Zeus Arcana Electro Vibe Wand

Conclusie

De Zeus Aracana Electro Vibe Wand kan voor mooie, maar vooral intense momenten zorgen. De wand ziet er prachtig uit en is degelijk uitgevoerd. Ook als je de stroom sensatie niet gaat gebruiken (wat eigenlijk zonde is) blijft er een heerlijke wand over met intense diepte trillingen die garant staan voor een heerlijk orgasme. Dit apparaat is een prachtig cadeau voor jezelf of aan iemand die je meer dan dierbaar is!

Extra informatie

Lees ook onze andere reviews!
Elektroplay, elektroseks: Spelen met elektriciteit, kan het kwaad?
Review – Mystim Tension Love E-Stim Tens Unit

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion

Review – Zeus Arcana Electro Vibe Wand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *