Wie zijn wij?

wie zijn wij

Marion, Meesteres Moriah

Ik ben Marion. Ik ben 52 jaar, al een paar jaar gelukkig met mijn partner en ik heb een zoon van (bijna) 16 jaar. Binnen de BDSM-scene sta ik bekend als “Meesteres Moriah”. Eigenlijk heb ik niet zoveel met de titel “Meesteres” omdat ik het een commerciële benaming vind, haast een sprookje. Ik ben Dominant en sadistisch, maar ik ben ook warm en liefdevol. Ik loop niet dagelijks in leer of latex en – net als vele andere moeders – doe ik regelmatig de boodschappen en zorg ik voor een dagelijkse gezonde maaltijd.

Mijn dominantie is aangeboren en ik heb het jarenlang als iets negatiefs ervaren. Iets wat er niet mocht zijn, een slechte eigenschap. Pas vanaf het moment dat ik mijzelf liefdevol als geheel kon accepteren, was er ruimte voor de ware liefde en kon ik het ware geluk omarmen.
Door mijn dominante en sadistische kant liefdevol te accepteren, is er ook veel meer ruimte voor mijn warme en zachte kant. Ze zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe meer het één er mag zijn, hoe meer het ander gaat stromen. Ze omarmen mijn volledige zijn.

De partyavonden worden door mij geleid, samen met mijn partner Rob en Karin.

Rob, sub2bees

Hallo ik ben Rob! Ik ben (bijna) 50 jaar en loop al heel wat jaren mee in de BDSM-scene. Ik weet echter ook hoe het voelt wanneer er binnen een relatie geen ruimte is om uit te komen voor je verlangens en overtuiging, en hoe verstikkend dit kan werken. Bij Marion heb ik mijn rust gevonden en de acceptatie dat ik volledig mezelf mag zijn. In het dagelijkse leven kan ik behoorlijk dominant en eigenwijs zijn. Binnen de BDSM vind ik mijn balans in de onderdanigheid.

Karin, slavin Abbeltje (voorheen Katinka)

Mijn naam is Karin en ik ben 50 jaar. Ik heb de afgelopen anderhalf jaar een groeispurt gemaakt in mijn persoonlijke leven. Mijn D (Marion) heeft daar een groot deel aan deze ontwikkeling bijgedragen. Daar ben ik uiteraard erg blij mee alhoewel het soms ook wel even door de zure appel heen bijten is. Marion is niet alleen mijn D maar ze is eigenlijk ook een soort coach voor me.
Voor wat betreft mijn omgeving,  ik probeer er steeds meer open over te zijn, voor zover mogelijk. Helaas zit BDSM nog steeds teveel in de taboesfeer. Ik hoop mijn bijdrage te kunnen leveren om deze voorkeur c.q. levensovertuiging, als iets moois en bijzonder te zien.

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *